Tisková zpráva 21.3.2012: Otevření cyklostezky Na kole k sousedům

LogoTZ
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci programu přeshraniční spolupráce „Cíl Evropská územní spolupráce“ Rakousko – Česká Republika 2007 – 2013

V Mikulově dne 21. 3. 2012

Název projektu:      NA KOLE K SOUSEDŮM

Akce:     Otevření cyklostezky Na kole k sousedům s cyklovyjížďkou

Termín: 21.04.2012, 9:30 hod.

Místo/start: Nový Přerov

Mikulovsko, dobrovolný svazek obcí spolu s rakouskou obcí Wildendürnbach připravuje Slavnostní otevření nového cyklistického okruhu Na kole k sousedům - trasa - Nový Přerov - Březí - Mikulov - Wildendürnbach (A). Dovolujeme si tak pozvat  všechny příznivce cyklistiky na společnou vyjížďku, při které rekreačním tempem projedeme klidnou a přívětivou krajinou česko-rakouského příhraničí po krásně opravené cyklostezce.

TRASA A PROGRAM
Start - Nový Přerov 0 km (registrace, razítko do cyklopasů, společný start) > směr Mikulov, zastávka na trase Březí 6,4 km (občerstvení, razítko do cyklopasů) > směr Mikulov – Ottenthal, zastávka na hraničním přechodu Mikulov-Ottenthal (A) 13,2 km (razítko do cyklopasů, možnost občerstvení  a odpočinku) > směr Wildendürnbach, dojezd na Galgenberg (A) 21,6 km (závěr, razítko do cyklopasů, losování tomboly – slosování registračních lístků, občerstvení)  > návrat do Nového Přerova 26,6 km

ČASOVÝ HARMONOGRAM
9:30     sraz v Novém Přerově - registrace, občerstvení
10:30   slavnostní otevření cyklostezky, start
14:00   dojezd Galgenberg
14:30   losování tomboly, závěr, občerstvení, pobyt na Galgenbergu

Tiskovou zprávu k projektu cyklostezky naleznete zde.
Doplňující prezentaci projektu naleznete zde.

Pro více informaci kontaktujte:
Mikulovsko, dobrovolný svazek obcí, Marcela Effenbergerová, manažerka projektu,
tel.: + 420 519 444 571, +420 604 216 909